22. 9. Mělnické věže

Vážení návštěvníci a především vážení sběratelé turistických vizitek, absolventská vizitka akce Mělnické věže, která se bude konat 22. 9., bude k dispozici výhradně účastníkům akce na místě u pořadatele. U nás v prodeji tedy není a ani nebude.
Přihlášky a veškeré informace o akci viz webová prezentace pořadatele https://www.prazske-veze.cz/

Mělnické vinobraní 14. 9.–16. 9. 2018

Mělnické vinobraní bylo zahájeno, podrobný program najdete zde.
Vzhledem k dopravním uzavírkám doporučujeme obrnit se trpělivostí a počítat s delším časem na cestu, abyste včas přijeli na vystoupení vašich oblíbených interpretů.
Přejeme krásný víkend plný vína a zábavy.

Vyhlídkové plavby lodí Fidelio v září

I v září se můžete vypravit na hodinové vyhlídkové plavby lodí Fidelio k soutoku Labe a Vltavy. Odjíždí se v pátek, sobotu i neděli z přístaviště u vinařství Bettiny Lobkowicz od 13.00 do 17.00 v každou celou hodinu.

Přívoz jezdí i v září denně

Aktualizace: Přívoz ukončil provoz k 1. 10. 2018. Náhradní trasa místo mostu Josefa Straky pro veškerou dopravu včetně cyklistů (páteřní cyklostezky č. 7 a č. 2) a pěších vede přes nový most, od kruhového objezdu na Mělníku-Pšovce po silnici č. 16.

Vzhledem k tomu, že občané ve velké míře využívají přívoz, který je náhradou za rekonstruovaný most J. Straky, rozhodla rada města o tom, že i v září bude jezdit denně od 9.00 do 19.00 hodin stále zdarma. Původně se plánoval v září pouze víkendový provoz.

5. 9. inventura v TIC

Vážení návštěvníci, ve středu 5. 9. 2018 bude TIC Mělník otevřeno pro veřejnost až v odpoledních hodinách. Prohlídky  mělnického podzemí budou probíhat až po otevření TIC. Děkujeme za pochopení.